Cautare

627 de rezultate pentru "flori lavanda" (2.97 secunde)
si, apoi, sa taie panglici si sa depuna coroane de flori in momentele aniversare, ignorat de guvernanti si urat de pesedistii eliminati de la putere.
Trotuarul din fata ambasadei Poloniei la Bucuresti a fost acoperit de buchete de flori si lumanari aduse de sute de persoane care au venit la sediul misiunii diplomatice, dupa accidentul aviatic de la Smolensk.
Ea a primit in sectia de vot un buchet de flori de la un reprezentant al PSD, care i-a urat succes.
Ea a primit in sectia de vot un buchet de flori de la un reprezentabnt al PSD, care i-a urat succes.
Toti belarusii vorbesc pe la colturi despre amantele presedintelui, despre sotia acestuia din vremea cand erau colegi de Kolhoz, ascunsa undeva la tara, nu se stie unde, sub paza, in timp ce Lukasenko se afiseaza peste tot cu fiul sau din flori, pe care il plimba in vizitele externe (inclusiv la Papa) si pe care il impopotoneaza in uniforma de general la parada de 9 mai.
In cursul zilei de luni 10 august 2010, Primarul General Sorin Oprescu a depus o coroana de flori la mausoleul lui Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul si primul presedinte al Republicii Turcia.
Politistele au oferit flori barbatilor Pentru a-i determina pe barbati sa-si trateze partenerele de viata cu gingasie si respectul cuvenit, cateva politiste au daruit ieri botosanenilor garoafe in cadrul campaniei anti violenta.
Seful Guvernului nu a avut numai parte de onoruri, ci si de huiduieli, ceea ce l-a facut sa o ia repede din loc, Emil Boc urcandu-se rapid in masina pentru a merge la inaugurarea centurii de nord a Capitalei. Adica de la coroane de flori, la taiat panglici.
• Toate oficialitatile prezente la manifestari au depus apoi coroane de flori la statuia domnitorului, apoi s-au prins in Hora Unirii.
Dupa terminarea manifestarilor din Piata Unirii, oficialitatile se vor deplasa la Biserica Trei Ierarhi, unde vor depune coroane de flori la mormantul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Luni, la Iasi, presedintele a participat la sarbatoarea Unirii, iar in prim plan a aparut, la depunerea oficiala a unei coroane de flori la statuia lui Cuza nu Primul ministru Emil Boc, nu presedinta Camerei Deputatilor Roberta Anastase , nu alte figuri grele ale PDL, ci Elena Udrea ministra Turismului.
De asemenea, au trimis coroane de flori Elena Udrea, Viorel Hrebenciuc, Valeriu Zgonea, Varujan Pambuccian, Valerian Vreme, dar si Academia Internationala de Astronatutica si Agentia Spatiala Romana.
S-au depus coroane de flori in Piata Bernady Gyorgy, s-au cantat imnuri, apoi au urmat discursurile. "Aceasta este o zi de o deosebita importanta pentru noi, ungurii.
va planta pomi si flori si va tunde gazonul. • Democrat-liberalul Valeriu Tabara vrea sa savureze alaturi de nepoti momentul in care va veni iepurasul.
In preajma alegerilor te apuci sa varuiesti copacii, sa asfaltezi, sa plantezi flori, sa amenajezi parcuri si locuri de joaca pentru copii, sa ridici hartiile de pe jos si, pac!, rata cade.
ziceau ca lotul respectiv de flori a beneficiat de un tratament deosebit: a fost irigat doar cu whisky! Asa, ca un omagiu special pentru Basescu.
" - "Intotdeauna i-am trimis flori domnului Ion Iliescu de ziua sa." - "Avem o pozitie solidara cu Uniunea Europeana, care-i cere presedintelui Bashar sa paraseasca functia.
La Isalnita, viceprimarul Ovidiu Flori de la PSD a castigat primul sau mandat de primar, deci duce mai departe traditia partidului, la Calafat, liberalul Mircea Guta a obtinut un al doilea mandat, la Bailesti, Costel Pistritu a castigat al doilea mandat consecutiv, la Dabuleni a castigat pesedistul Nicolae Dragoi, la Segarcea a ramas Popa Nicolae, iar la Filiasi - Nicolae Stancioi.
Dupa care m-am gandit, ce reconstituire vrea sa faca asta, ce filmeaza asta, doar revolutia a avut loc in decembrie, iar acum e plin de flori!.
In USL este pace, liniste si flori pe camp. Cine e mai frustrat in USL Atunci cand nu pot sa se atace direct, cei doi co-presedinti ai USL o dau cu manta.
google-analytics.com